Uti symptoms but no infection


Q: I had a few utis months ago. Last one was in September. I started having vaginal burning a few weeks ago andfigured it was a UTI. The burning came back and my obgyn said it was cleared up and was not the cause. I started getting back pain and had blood in my urine and went to the er. I had one white blood cell in my urine and a little bacteria. They gave me cipro and I felt better but the culture showed no growth. I started getting cramping and burning again and went back to mu obgyn. Still no infection but ultra sound showed a ruptured ovarian cyst. Urine was clean yesterday but today im experiencing burning. The burning seems to come and go. It's not an std. What could it be?


A:   This question is currently in queue and will be answered shortly by one of our doctors. In the meantime you may browse our library of answered questions by clicking here.

Related Q&A

Q: For 10 days I have had a sharp pain in the left side of my penile shaft. I am not sure about the cause. It feel it ...

Q: I was on amoxicillin for a round of that for a sinus infection and a UTI I've now had a cough With some mucus very an...

Q: Hello. I am a 41 y/o woman and have been on yasmin for 8 years. A few months ago i had abnormal discharge and bleedin...

Q: I suffer from recurring UTIs. Tried Nitrofurantoin. Didn't work. Currently on Bactrim -- I am at the beginning of ...

Q: My partner and I have both been tested for gonorrhea. Her test came back positive and mine negative. She said her doc...


Dr. James Obaji M.D.

  • 247 Reviews
  • Family Physician

Dr. Suneel Sharman M.D.

  • 190 Reviews
  • Family Physician

Dr. Pat Golden M.D.

  • 169 Reviews
  • Cardiologist

Dr. Kunaal Jindal M.D.

  • 112 Reviews
  • Plastic Surgeon